Търсене

Хороскоп за 2011- какво да правим през 2011 година?

0 коментара

Какво ни готви 2011 - вашият хороскоп!

Овен

Хороскопът за 2011 покачва, че ще преживеете раздяла с любим човек. Ще получите повишение в работата. В края на годината ще бъдете поканени на изискано парти, където ще създадете много нови и интересни контакти.

Телец

Тази година късметът е с вас. Не се страхувайте да поемете някои рискове.Очакват ви големи успехи в професионален план, тъй като годината е подходяща да започнете свой бизнес. Бъдете постоянни в действията и решенията си.

Близнаци

Очаква ви приятна изненада от познат в края на годината. През лятото ще успеете да се насладите на прекрасна почивка, заедно с вашата половинка. Бъдете по-подредени и експедитивни в работата.

Рак

През 2011 година хороскопът показва, че ще преживеете истински романс. Приятел ще ви запознае с любовта на живота Ви. Очаква ви страстна и романтична връзка, в която ще откриете сродната си душа.

Лъв

Годината ще бъде успешна за вас в професионално отношение.Още в самото начало на годината, ще получите повишение до важен пост в работата. Бъдете нащрек за завистници и недоброжелатели.

Дева

Девите ще бъдат на обект на желания от хората от противоположния пол. Представителите на зодията, ще бъдат ухажвани през цялата година. Не се поддавайте на чужди думи. Бъдете силни и самоуверени. В края на годината ще направите романтична екскурзия с любимия човек.

Везни

През 2011 година ще имате много успехи в личния живот. Звездите вещаят прекрасни взаимоотношения с хората около вас. Изслушвайте своите събеседници, без да ги прекъсвате и нагрубявате.

Скорпион

Годината ще е подходяща да се занимавате с дейности свързани с изкуство. Отделете също така повече време за спорт. Занимавайте се с източни изкуства. Живейте по- активно.

Стрелец

Годината за вас ще започнете много динамично, като ви очакват някои промени в професионален план. Ще получите оферта за добре платена работа от голяма фирма. Приемете работата, защото това е шансът ви за изграждане на нова, успешна кариера.

Козирог

Според хороскопът за 2011 година, ви очакват месеци наситени със щастливи моменти. Освен, че ще възвърнете страстта във връзката си, ще бъдете в прекрасни отношения със своите началници, което ще Ви гарантира голямо повишение и заемане на важен пост в работата. През лятото ще се сдобиете със скъпа и луксозна вещ.

Водолей

През 2011 година ви очаква щастие, което тотално ще промени живота ви. В края на годината ще се сдобиете с наследник. Дори новината да ви дойде като удар от ясно небе, не губете вяра в силите си.

Риби

За вас хороскопът за 2011 година показва финансова стабилизация. Предстоят ви много успешни сделки на високо ниво. В летните месеци на годината, ще бъдете изненадани от приятелите с дълга екскурзия в чужбина.

Анонс Останалото

Цялата статия...

Алексей Петров е бил омагьосан и сега е отслабнал заради това

0 коментара


Алексей Петров смята, че е омагьосан и явно затова е стопил килограмите, а не защото се е подложил на отслабване.

От известно време Трактора постоянно звънял от мобилния си на разни врачки, които да му разрешат проблемите и по някакъв начин да му предскажат бъдещето.

Искал да намери изход от ситуацията, защото, колкото и да бил виновен, не всичките тези престъпления се числели към него.

Явно някой друг, който е дърпал конците в комбина с него му е направил черна магия, с която “Октопод”-а да “опере пешкира” и изглежда не само го е опрал, ами го е и изцедил, че е отслабнал от толкова движения.

Дори се заговори, че е бил бит в ареста, но си премълчал.

Има вероятност и на побоя да се дължи това отслабване, но може и да е комплексно, породено от липсата на апетит, болното му тяло, заплахите за убийство и психологическото състояние на Алексей Петров, а и още повече от казаното предадено му от врачката Вера Кочовска.

Именно прословутата плевенска ясновидка му предсказала, че 2012 г. ще бъде наистина злощастна за него и точно тогава съдът ще му лепне 10-годишна присъда в пандиза.

Тази мисъл напълно побърквала бившата барета, затова и от притеснение отслабнал с няколко килограма. И така лека, полека до черната за Трактора година ще остане от него само скелет на батерии.


бутони към социални мрежи

Цялата статия...

Лора Крумова броди като дух излязъл от климатика

0 коментара


Бившата вече водеща на “Здравей, България” Лора Крумова броди като дух в предаването си, сякаш е излязла от някой от климатиците в студиото.

Блондинката е напълно съкрушена от начина по който бе “убита”, защото сутрешният блок бе като една част от нея. Постъпила в телевизията още 20-годишна, тя никога не е била глезеното й момиче. Напротив, имала суров “баща”, но не съжалява за нищо, тъй като научила много и се изградила като личност.

За някои обаче това не стигало и затова именно тук се намесват и тези климатици. От тях се появява духът й, защото той все още не може да напусне собствената си обител, а и шефовете й направо я вледенили, натискайки дистанционното на отрицателната температура.

А можеше да я “погалят” с мека топлина през зимата и хлад през лятото, но те пожелаха тя да си замине и сякаш я издухаха чрез климатичната им инсталация.

Какво им бе виновна тя?

Да не би да им е вече стара?

Вярно, че Ели Гигова, която се намърда в ефира, е много по-млада от нея, но тя не може да й стъпи и на малкия пръст с интелекта, който излъчва.

Може Лорчето да е блондинка, но определено си е изрусена и затова й сече пипето, докато за Гигова трудно може да се каже.

Затова и Лорчето, понеже с цялото си същество присъстваше в “Здравей, България”, е заклещила духа си в климатиците и когато му се прииска започва да броди из предаването.


бутони към социални мрежи

Цялата статия...