Търсене

Имам ли магия

4 коментара


Не винаги човек може да намери предмета с който му е направена магията за да разбере, че някой доброжелател го е проклел, Често се прилагат и методи, при които няма и следа। пръскатене са мъртва вода или захранката с менструална кръв са неоткриваеми। Освен типичните магии има и други негативни влияния, не толкова известни, които могат да предизвикат същите, а понякога и по-лоши проблеми.Наличието на негативни влияния, се определя като прочетете долу изброените основни симптоми и проверите дали и при вас един или няколко от тези симптоми са се появили:


# Провалят ли се сигурни на пръв поглед неща, без да съществува видима причина?

# Неочаквани конфликти, без видима причина и някакво напрежение в отношенията с някой хора.

# Поява на неясни здравословни проблеми, без ясна медицинска причина, особенно тези свурзани с нервна система- главоболие, напрежение, бесъние или натрапчиви кошмари, събуждане сякаш не сте спали, напрегнатост и изтощеност.

#Чести негативни обрати в живота, и случване на множество на пръв поглед несвързани едно с друго негативни събития.

# Провал в бизнес, работа, въпреки, че са положени нужните усилия.

# Постоянно забавяне на дълго очаквани и планувани дела, поради различни ”случайни” събития .

# Наличние на депресивност, усещане, че не сте в кожата си... сякаш всичко някакси странно се е променило...

# Чуство на дискомфорт в дома или работното място.

# Злополуки или дори кастрофи, скорошна странна смърт на близък или роднина

Ако един или няколко от тези симптома са се появили при вас, то трябва да знаете, че имате натрупване на негативна енергия или е налице насочено зловредно въздействие от типа на психоатаките и магиите. C времето тези влияния рязко се влошават и водят до непоправими последици. За да не се случи това вземете мерки на време и се консултирайте с нас на телефон 0882421852 или e-mail: realmagick@dir.bg, при първо съмнение за подобно влияние.

Цялата статия...

Билкови магически талисмани

0 коментара

На всеки му се иска нещо да се промени, да намери идеалния за него човек, да му потръгне по-добре бизнеса, да започне да изкарва повече пари или да се върне и запази хармонията в семейството му. Всички сме имали ситуаци, в които нещата около нас не вървят или стават много трудно или не виждаме изход. В подобни ситуации човек, мечтае за някой от онези вълшебни талисмани от приказките, които помагат, дават сила и изпълняват желания. Малко хора, обаче знаят, че в България растат освен много лековите билки и много мощни магически растения. Някой от тях са познати от векове, но са пазени в строга тайна. Разбира се, само да откъснеш билката не е достатачно за да се възползваш от енергията и . Техниката за направата на билковия талисман се е предавала от поколение на поколение, детето се учи от баба си или дядо си, още преди да е станало мъж или жена. По време на учението детето се представя на билката и се учи как да общува с нея, за да може тя да му помага и да не му вреди. Заклинанията и набайванията за различните ритуали се предавали устно, като се е вярвало, че изричането им на глас пред други хора, или дори сам, без да е по повод работа с растението, ще ги направи безсилни.
Първоначално се набира растението в точо определен момент като при някой още с набирането се казват точно определени слова. След това билката се изсушава и приготвя за употреба. След това всяко стръкче от билката се нарича с определените за целта слова, някой билки изискват и други специални помазвания.
Знанията за работа с тези растения и конкретните заклинания са оцеляли през годините и аз благодарение на своята колежка Астреа – потомствена магесница ви предлагаме възможноста, ако човек има желание, живота му да не се върти в омагьосан кръг, ако иска да преуспее или да се освободи от самотата има възможноста да стори това с билковите талисмани направени тази година около Еньов ден.

Билките имат много по близка енергия до нас и затова техния ефект се усеща, още веднага след закупуването. Те могат освен принципно да помагат за добро, да привличат и конкретен обект, нещо което кристалите не успяват. Разбира се, те действат до една година, за съжаление, но билковите талисмани направени от няколко билки дори за тази една година могат да преобразят живота ви по начин, по който не сте си и мечтали.

Малко преди да започна да работя с тези растения професионално у дома, в хола в една съдинка с карти и какви ли не други неща имаше няколко талисмана, дадени ми от една колежка. Една приятелка, която идва от време на време на кафе да се оплака за любовните си невървежи, след поредната таро сесия видя един от тях и каза, че го иска. Аз още не бях изучил силата на тези талисмани и затова се опитах да и обясня, че не бих рискувал да и дам нещо подобно. Тя обаче много се примоли и аз най-накрая се съгласих.Нали знаете, че на някой хора, не може да се откаже нищо. След седмица и
Половина,за пръв път от година и половина насам, я видях щаслива. Тя просто сияеше, каза, че приятеля и е започнал да и обръща внимание, завел е да се запознаят с неговите родители, предложил и да се премести при него. Освен това станал по-внимателен и всеки ден започнали да се виждат. Аз останах стреснат, тъй като това е много малък срок и повечето магически техники, не могат да действат толкова бързо, но днес след множество подобни резултати вече, не се учудвам.
Има и друго нещо, което ме изуми. Когато се учех на тези тайни ми казваха, че за да действа един талисман е задължителен откупа, и че ако няма такъв или пък е откраднат талисмана, то той може да пакости ужасно. И разбира се, като всеки любопитен човек и аз реших да проверя, днес се благодаря на Бога, че урока който ми даде, беше по лек. Тогава подарих на една приятелка талисман за успех, с най- искренни чуства и с огромното желание да опровергая думите, които ми бяха казани. След две седмици, при тази приятелка не само нямаше ефект, но нещатата започнаха стремглаво да се заплитат
и усложняват। На третата когато се случиха някой по-сериозни проблеми и тя имаше опасност да загуби и работата си, и казах, че може би е редно да ми плати талисмана, обяснявайки и това, което ми бяха казали, казах и сума, която за нея беше доста висока и тя доста ми се обиди, но все пак реши да опита. Два дни само по-късно нещата започнаха да се оправят. От тогава знам, че колкото повече откуп се даде за талисмана, толкова по-силен ще е резултата и по-бърз.


Сред най-извесните и силни на първо място е РАЗКОВНИЧЕТО самата билка и днес още не е ясно кое е ботаническото име, но за нея има множество предания преписващи и чудодейни свойства। Смята се, че може да събори каменен зид, да извади заровено в земята имане, да отвори заключена врата. Легендите разказват, че само таралеж захлупен под паничка може да намери тази билка, когато стигне до нея, само докосвайки се паничката сама се обръща и освобождава таралежа.

Според преданията тази билка има способността да носи любов, щастие и късмет на всеки който го притежава, освен това да отваря врати, катинари, както и в преносния смисъл възможности в всеки аспект на живота. Като едно от мощните растения за събуждане на любов то има способноста да отключва сърцето на желания човек и да буди любовта в него.


РОЗОВ КОРЕН ОТ ПЕРУНИКА। Носи се за щастие, успех и победа Държи се в ръка когато човек се чувства подтиснат или обезсилен. Дава сила и енергия. Този корен, изпълнява всякакви желания и подпомага човек да е целеустремен и да постига набелязаното.


БЯЛ ОМАН това е една от най-силните билки използвани и прилагани в нашата страна. От него се правят няколко вида талисмани, а специално набаяния корен се използва за кадене против зли сили, магии и демочни същности. Премахва всякаква негативна енергия.

ВЕНЧЕ ЗА ЛЮБОВ И ЖЕНИТБА ОТ БЯЛ ОМАН- ако имате възможност да погледнете любимия човек три пъти той дава шанс да се роди или възроди желаната от вас любов, помага при желание за женитба също така.

Корен с дупка- този магически талисман дава възможност да привлечете към себе си поток от финансови средства, по различни и невероятни понякога начини, сякаш вие сте магнит за пари. Особенно полезен, ако искате да разрастнете бизнеса си, както и да подобрите социалния си статус.

ЗАЛИСТ
Ускорява реализирането на всички добри желания и начинания.Помага да се спечели съдебен процес, делова сделка, да се вземат изпити.

РЕШЕТКА
МОЩЕН ТАЛИСМАН ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ НА ДОМА ОТ ЗЛО, ЗЛОЖЕЛА-ТЕЛСТВО, МАГИИ И ЛОШИ СИЛИ. НОСИ ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!
Според народните вярвания безстеблената решетка на острите си бодлички набожда и унищожава всяка зла мисъл, зложелателство, магия, черни желания и сили. Пази от болести и лошотии. Привлича Божията благодат, носи на дома здраве, богатство, щастие и късмет. Това растение не губи магическите си сили и колкото по-дълго обитава даден дом, толкова по-силно го закриля. Поставя се така в дома или офиса, че който влезе най-напред погледа му да попадне върху решетката

Разбира се, много по-силни и полезни са талисманите направени от няколко билки, които действат за конкретната цел :




ТАЛИСМАН ЗА ЛИЧНО ПРЕДПАЗВАНЕ, КАКТО И ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ НА ДОМА ИЛИ ОФИСА ОТ ЗЛО, МАГИИ И ЛОШИ СИЛИ ДАВА ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ, БОГАТСТВО УСПЕХИ ВЪВ ВСИЧКО. ПАЗИ ОТ ПОКУШЕНИЯ.

ТАЛИСМАН ЗА ЛЮБОВНО ПРИВЛИЧАНЕ, УВЕЛИЧАВА ЖЕЛАНИЕТО, СТРАСТТА И ПРЕДИЗВИКВА ВЛЮБВАНЕ, АКО ПАРТНЬОРА Е ПОДХОДЯЩ. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗЕН ПРИ ПРОБЛЕМИ С ПОТЕНТНОСТТА Съдържа 7 подбрани, набрани и обаяни според тайните български магически обреди билки и аромати.
ТАЛИСМАН ЗА ЛИЧНО ПРЕДПАЗВАНЕ, КАКТО И ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ НА ДОМА ИЛИ ОФИСА ОТ ЗЛО, МАГИИ И ЛОШИ СИЛИ ДАВА ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ, БОГАТСТВО УСПЕХИ ВЪВ ВСИЧКО. ПАЗИ ОТ ПОКУШЕНИЯ. Съдържа 13 подбрани, набрани и обаяни според тайните български магически обреди билки.

ЗА ДОБРА ПЕЧАЛБА, НАМИРАНЕ НА РАБОТА, УСПЕХ В РАБОТАТА И БИЗНЕСА. ПРИВЛИЧА КЪСМЕТ ЗА ПАРИ

ЗА ЛЮБОВ, ЖЕНИТБА, СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И РАЗБИРАТЕЛСТВО. ВРЪЩА ПРИЯТЕЛСТВОТО

МОЩЕН ТАЛИСМАН ЗА ЛИЧНО ПРЕДПАЗВАНЕ, КАКТО И ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ НА ДОМА ИЛИ ОФИСА ОТ ЗЛО, МАГИИ И ЛОШИ СИЛИ ДАВА ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ, БОГАТСТВО УСПЕХИ ВЪВ ВСИЧКО. ПАЗИ ОТ ПОКУШЕНИЯ. Съдържа 15 подбра-ни, набрани и обаяни според тайните бъл-гарски магически обреди билки.

ЗА ЗДРАВЕ И УСПЕХ! ПАЗИ ОТ ЗЛО И ЧЕРНИ СИЛИ. ПОЛЗВА СЕ И ПРИ ТРУДНО ЛЕЧИМИ БОЛЕСТИ, ПРЕДСТОЯЩИ ОПЕРАЦИИ, МЕЛАНХОЛИЯ И ДЕПРЕСИИ.

ЗА ЛИЧНО ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ МАГИИ И ВСЯКО ЗЛО. ДАРЯВА ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, УСПЕХ И КЪСМЕТ,ПРИВЛИЧА БОГАТСТВО, ЗАКРИЛЯ ДЕЦАТА И ПЪТУВАЩИТЕ

ЗА УСПЕХ В УЧЕНИЕТО И ЗА УСПЕШНО ВЗЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ИЗПИТИ

ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ НА ДОМАШНИТЕ ЖИВОТНИ ОТ УРОКИ И ЛОШИ СИЛИ


Освен това ви предлагаме автентичните кукерски каски да за предпазване от хорска злоба , да прогонва всякакви черни или и злини, привличане на здраве, щастие и богаство. Подходящи са за офис или за магазин. Днес много е модерно да се прилагат фенг шуй техники за балансиране, но тези български магически талисмани, които са специално направени за това, уникални са сами по себе си действат много по-силно.



Ако желаете да се сдобиете с подобен талисман се свържете с нас на тел 0882421852 skype: zelmoksis icq:314773035

Цялата статия...